Konu: Leonardo Alphonso - Trolling - Aktif rolde /b - MG - PG (Okunma Sayısı: 1,056)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3 seviye

Leonardo Alphonso

80 kg, 190 cm, 29 yaşında

Sivil

Ana Karakter

Leonardo Alphonso - Trolling - Aktif rolde /b - MG - PG

Eyl 15, 2025, 21:23
 Karakter adınız: leonardo alphonso
◆ Kullanıcı adınız: alpsxd
◆ Cezalandırma uygulayan yetkili adı: VixeN
◆ İtiraz sebebi: 1 mermi bile atmamama rağmen silahım silindi (3 hak). Hiçbir şekilde trollü kabul etmiyorum.
◆ Raporunuzu destekleyecek cezalandırma kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin):
◆ Eklemek istedikleriniz: Silahımın 3 hakkı da alındı 1 mermi bile atmadım silahı dahi çekmedim, bana silahı nerede buldum diye atılan emotede kalçamda dediğim için bunlar mı oldu hiç mi gerçekçi rol yaşamadınız insanlar uy2şturucuyu, silahı polise kaptırmamak için her yolu dener, değil kalçasına bağırsağına bile sokar. Ben cıvık bir rol sergiledim diye kimsenin rol zevkini engelleyecek harekette bulunmadım, sadece kendi tarzımda rol yaptım. Onlar attığım emoteleri kabul etmiyorsa benim sorunum değil, rolü devam ettirebilirlerdi. Rolün ortasında jail atıp, silahın da 3 hakkını silmek hiç iyi bir hareket değil.

11 seviye

Steven Shaw

73 kg, 170 cm, 26 yaşında

↜↜↜ Shaw El Cartel ↜↜↜

Ana Karakter

Leonardo Alphonso - Trolling - Aktif rolde /b - MG - PG

Eyl 15, 2025, 23:24 #1
önce rolü izlemek için tp attım, tp attıgım sırada, beni görmüş gibi yapıp hayalet vs dedin, sonrasında atılan emotelere, *Götümde* Emotesi attın, role uymadın, b böldün, bu ihlaller yüzünden işlemi hızlandırdık, zaten ıc jail yiyeceğin için silahını sildik. jail işlemlerine her hangi bir itiraz kabul edilmemektedir.