Konu: admin ve oyuncu şikayeti , william masterson , leonard el diego (Okunma Sayısı: 5,438)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1 seviye

Anton Dmitriy

88 kg, 186 cm, 25 yaşında

Sivil

Ana Karakter

admin ve oyuncu şikayeti , william masterson , leonard el diego

Oca 31, 2024, 09:28
** BU BİR ADMİN ŞİKAYETİDİR** @Demirizm
◆ Rapor ettiğiniz oyuncu: william masterson ,  leonard el diego
◆ Olay tarihi:  31.01.2024
◆ Olay saati: ss
◆ Karakter adınız: xewin pariell
◆ Kural ihlali:** gbi agresif rol , yki , yetersiz rol bilgisi ,  noob dm ,  sunucu huzurunu bozma , itemlist den bastığı mikrofon ile bağırmak ,  rol dersinde adam kayırmak.**
◆Kuralı nasıl ihlal etti?: gs de telefonu şarjz a takrken afk kaldım 1 dakika  3 araba etrafımı sarıp  megafon ile ırkçılık yaptılar ve aracın üstüne çıkıp vurmaya , yaralı kuralını ihlal ettiler , mekanıma giderken dur dememe rağmen rol dersine çekti
◆ Raporunuzu destekleyecek kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin):   hizliresim.com/aayb6xr    hizliresim.com/kqwjf1z     hizliresim.com/730q9qu hizliresim.com/2eszpwy hizliresim.com/saka15a      hizliresim.com/cti29ey           hizliresim.com/e6qhj4u        hizliresim.com/el522pl       hizliresim.com/taq1n0b     
eklemek istediğiniz ; yetkisinin alınmasın istiyorum kaç kere şikayet ettim gruba çağırdı sövdü  İLLALAH ETTİM ARTIK

22 seviye

Thomas Roosevelt

70 kg, 185 cm, 30 yaşında

Winchester Holding

Ana Karakter

Oca 31, 2024, 15:43 #1 Son düzenlenme: Oca 31, 2024, 20:29 hab1bovv
Yetkili ile @ÜYK ilgilenecektir , diğer oyuncuya ise gereken işlem uygulandı

1 seviye

Anton Dmitriy

88 kg, 186 cm, 25 yaşında

Sivil

Ana Karakter

Şub 01, 2024, 02:14 #2
Yetkiliyi tehdit ediyorsun dostum, oyuncuya gerekli jail işlemi yapıldı yetkilinin adam kayırdığına dair kanıtların geçersiz, yetkilinin üslupsuzluğuna dair kanıtların varsa tekrar şikayet oluşturabilirsin. Arşiv.