Konu: admin ve oyuncu şikayeti , william masterson , leonard el diego (Okunma Sayısı: 398)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1 seviye

Anton Dmitriy

88 kg, 186 cm, 25 yaşında

Sivil

Ana Karakter

admin ve oyuncu şikayeti , william masterson , leonard el diego

Oca 31, 2024, 09:28
** BU BİR ADMİN ŞİKAYETİDİR** @Demirizm
◆ Rapor ettiğiniz oyuncu: william masterson ,  leonard el diego
◆ Olay tarihi:  31.01.2024
◆ Olay saati: ss
◆ Karakter adınız: xewin pariell
◆ Kural ihlali:** gbi agresif rol , yki , yetersiz rol bilgisi ,  noob dm ,  sunucu huzurunu bozma , itemlist den bastığı mikrofon ile bağırmak ,  rol dersinde adam kayırmak.**
◆Kuralı nasıl ihlal etti?: gs de telefonu şarjz a takrken afk kaldım 1 dakika  3 araba etrafımı sarıp  megafon ile ırkçılık yaptılar ve aracın üstüne çıkıp vurmaya , yaralı kuralını ihlal ettiler , mekanıma giderken dur dememe rağmen rol dersine çekti
◆ Raporunuzu destekleyecek kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin):   hizliresim.com/aayb6xr    hizliresim.com/kqwjf1z     hizliresim.com/730q9qu hizliresim.com/2eszpwy hizliresim.com/saka15a      hizliresim.com/cti29ey           hizliresim.com/e6qhj4u        hizliresim.com/el522pl       hizliresim.com/taq1n0b     
eklemek istediğiniz ; yetkisinin alınmasın istiyorum kaç kere şikayet ettim gruba çağırdı sövdü  İLLALAH ETTİM ARTIK

6 seviye

Leonardo Santino

75 kg, 180 cm, 32 yaşında

SANTINO

Ana Karakter

Oca 31, 2024, 15:43 #1 Son düzenlenme: Oca 31, 2024, 20:29 hab1bovv
Yetkili ile @ÜYK ilgilenecektir , diğer oyuncuya ise gereken işlem uygulandı

13 seviye

Lawless

79 kg, 170 cm, 21 yaşında

BBC News

Ana Karakter

Şub 01, 2024, 02:14 #2
Yetkiliyi tehdit ediyorsun dostum, oyuncuya gerekli jail işlemi yapıldı yetkilinin adam kayırdığına dair kanıtların geçersiz, yetkilinin üslupsuzluğuna dair kanıtların varsa tekrar şikayet oluşturabilirsin. Arşiv.