Konu: Adk itiraz (Okunma Sayısı: 85)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

21 seviye

Young Gerardo

76 kg, 181 cm, 21 yaşında

Los Sucesores De Ramiréz

Ana Karakter
Karakter adınız:Young Gerardo
Kullanıcı adınız:Gurkann01
Cezalandırma uygulayan yetkili adı:Adrian Harrison (Derza)
İtiraz sebebi:yanımdaki eleman edward gonzales'e o fiyata ananı mı pazarlıyorsun diyor, edward ortamdan ayrılıyor f8den kopyalayıp pm atıyorum böyle böyle diye ne diyorsun adk atıyorsun diyor ve şikayet açıyor, yanlış durum düzeltilsin edward'a bu kapsamda jail uygulansın.
Raporunuzu destekleyecek cezalandırma kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin): https://hizliresim.com/j6rwl1o
Cezalandırmanın uygulandığı forum linki:https://turkiyerpg.com/forum/index.php?topic=9813.new#new
Eklemek istedikleriniz:jailimin açılması, yanlış durum anlatan kişiye bu kapsamda jail uygulanması.

21 seviye

Young Gerardo

Los Sucesores De Ramiréz

Ana Karakter
Not: kasıtlı olarak yazılsa ic olarak ben söylerim adam mekanımızın önündeydi zaten enzo ramirezin yazdığını f8den kopyalamadan önce ananı mı pazarlıyon öyle diyo yanlış anlama ooc değil dedim, sonra yanlış anlar diye f8den kopyaladım attım şikayet açmış

16 seviye

Adrian Harrison

76 kg, 179 cm, 40 yaşında

Los Santos County Sheriff Department

Ana Karakter
Ekran görüntüsünde kasıtlı olarak ailevi değerler üzerinden alay etmek için yazıldığı gözüküyor.

https://i.hizliresim.com/j6rwl1o.png

21 seviye

Young Gerardo

Los Sucesores De Ramiréz

Ana Karakter
"ananı mı pazarlıyon la" kelimesi durum belirtmek, şahıs yanlış anlamasın diye dur bekle dedim f8 açıp şahısın yazdığını kopyaladım ve durumu düzeltmek amacıyla attım onu oda tehdit kelimesi kullanmış? OOC Tehdit'e giriyor kullandığı da "şikayet açıyorm şimdi sana" hadi işlem uygulansın?

21 seviye

Young Gerardo

Los Sucesores De Ramiréz

Ana Karakter
Kocaman yanlış anlama ooc değil yazmışım, adam üstüne gidiyor

16 seviye

Adrian Harrison

76 kg, 179 cm, 40 yaşında

Los Santos County Sheriff Department

Ana Karakter
Alıntı yapılan: Gurkann01 - Ara 14, 2025, 02:35"ananı mı pazarlıyon la" kelimesi durum belirtmek, şahıs yanlış anlamasın diye dur bekle dedim f8 açıp şahısın yazdığını kopyaladım ve durumu düzeltmek amacıyla attım onu oda tehdit kelimesi kullanmış? OOC Tehdit'e giriyor kullandığı da "şikayet açıyorm şimdi sana" hadi işlem uygulansın?

Oyuncular birbirlerini şikayet edebilir, en doğal hakları. OOC Tehdit içermiyor.

21 seviye

Young Gerardo

Los Sucesores De Ramiréz

Ana Karakter
En doğal haklarını yanlışa kullanmakla mı doğal hak oluyor? ben adama yanlış anlama yazmışım sen gittikten sonra yazdı demişim adam şikayet açmış hangisi mantıklı?

21 seviye

Young Gerardo

Los Sucesores De Ramiréz

Ana Karakter
O ordan uzaklaştığı için enzonun yazdığı "Git ananı pazarla o paraya" lafını yazıyorum zaten ona gelmedi arabayla hızlıca gitti diye oda şikayet açmış doğal olarak ben olsa bende açarım zaten yanlış olan durumu düzeltiyorum ve bunu bilmesine rağmen forum açıp, aktif rolde zamanımı aldığı için işlem uygulanmasını talep ederim.

11 seviye

cleoressa

64 kg, 167 cm, 24 yaşında

Los Santos Police Department

Ana Karakter
Problem yok, Açılmıyıcak #ARŞİV