Konu: Jason_Juaron Jail Kanıt / itiraz - hzmakarov (Okunma Sayısı: 234)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

14 seviye

Jason Juaron

52 kg, 153 cm, 20 yaşında

Sivil

Ana Karakter

Jason_Juaron Jail Kanıt / itiraz - hzmakarov

Kas 25, 2025, 23:11
◆ Karakter adınız: Jason_Juaron
◆ Kullanıcı adınız: TunaBeyx
◆ Cezalandırma uygulayan yetkili adı: hzmakarov
◆ İtiraz sebebi: kanıt
◆ Raporunuzu destekleyecek cezalandırma kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin): -
◆ Cezalandırmanın uygulandığı forum linki: YOK
◆ Eklemek istedikleriniz: bu yetkili hiçbir şikayet olmamasına rağmen jail uyguluyor ne forum var ne başka bir şey şikayeti nerden aldığınıda çok merak ediyorum.

23 seviye

Camala Montero

85 kg, 191 cm, 29 yaşında

Masseria

Ana Karakter

Kas 26, 2025, 00:07 #1
Kanıtlar bekleniyor.

11 seviye

Andreo Ventresca

52 kg, 151 cm, 30 yaşında

Ventresca Family

Ana Karakter

Kas 26, 2025, 21:01 #2
Şahıs adına, adminler tarafından uyarı geliniyor. Şahsın huzursuzluk çıkardığı üzerine reconluyoruz. Ve bir kaç oyuncu Güvenli bölge de taradığını görüyoruz, kanıtlar :

https://hizliresim.com/idy8gm5

https://hizliresim.com/noc8aez

https://hizliresim.com/b899f8z

14 seviye

Jason Juaron

Sivil

Ana Karakter

Kas 26, 2025, 22:50 #3
Hiçbir admin tarafından hakkımda herhangi bir uyarı verildiğini görmedim, aynı şekilde bu konuda bir kanıt da sunmamışsınız. Yerde yatan kişi benim arkadaşım ve kendisini oyundan tanıyorum. Aramızda geçen durumu bilmeden doğrudan jail uygulamanız doğru değil. Kendi aramızda, kimsenin olmadığı bir bölgede tamamen karşılıklı bir rol çeviriyorduk ve arkadaşım da durumdan şikayetçi değildi.

Hiç kimse şikayetçi değilken kendi inisiyatifinizle jail atmanız ve üzerine 5 gün silah kısıtlaması eklemeniz bana göre mantıklı değil. Medium roleplay bir sunucuda bu kadar ağır bir yaptırım uygulanması fazla kaçıyor. 500 dakikalık jail ve 5 günlük silah kısıtlaması çok fazla.

Sonuç olarak yere düşen kişi arkadaşım ve benden şikayetçi değildi; tamamen kendi aramızda yaptığımız bir olaydı. Bu kadar ağır bir cezanın böyle bir durum için verilmesi oyuncuları oyundan soğutuyor.

14 seviye

Jason Juaron

Sivil

Ana Karakter

Kas 26, 2025, 23:05 #4
Hiçbir admin tarafından hakkımda herhangi bir şikayet geldiğine dair bir bilgi yok. Bu yetkilinin yaptığı işlem OOC kin dışında bir şey değil. Kendisiyle geçmişte onun hoşuna gitmeyen bazı rollerde bulunmuş olabiliriz, ancak bu durum ona OOC kin tutup beni sürekli reconlayarak takip etme hakkı vermez.

Ayrıca bu arkadaş recon yaparken ne izin almış ne de bununla ilgili bir bilgilendirme sağlamış. Eğer hakkımda bir şikayet olduğunu iddia ediyorsa, buna dair kanıt sunması gerekiyor. Aksi takdirde ben de izinsiz ve keyfi recon kullanımından dolayı kendisinden şikayetçi olmak istiyorum.

2018'den beri IRP oynuyorum ve inception-medya RP sunucularında genel kural gayet açıktır: Sunucu huzurunu bozacak bir durum yoksa ve şikayet gelmemişse jail uygulanmaz. Çünkü ortada mağdur ya da şikayetçi yoktur. Herkes oyunun keyfindedir. Bu yetkilinin yaptığı uygulama etik değildir ve oyuncuları soğutmaktan başka bir şey değildir.

Bu nedenle verilen jail ve silah kısıtlamasının tekrar gözden geçirilmesini istiyorum.

11 seviye

cleoressa

64 kg, 167 cm, 24 yaşında

Los Santos Police Department

Ana Karakter

Kas 27, 2025, 00:04 #5
Sorun yok jailde yeterli kanıtlar, #ARŞİV