Konu: SLO Luana "wup" Schreiber (Okunma Sayısı: 465)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16 seviye

Neil Svensson

58 kg, 172 cm, 24 yaşında

Sivil

Ana Karakter

Luana Schreiber, 1986 yılında Almanya'nın Frakfurt şehrinde St. Krankenhaus-Frankfurt hastanesinde dünyaya geldi. Annesi Almanya'da yazar, babası ise bir Üniversitede profesör olarak görev yapıyor. Schreiber ailemizde bir sorun vardı. Annem ve babam benim hayallerim için kendilerini çok yoruyorlar, çok çalışıyorlar. Doğum sırasında oluşan bir hata nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kalan annem benim yüzümden mesleğini bırakmak zorunda kaldı. İlgilerini ve odaklarının tamamen benim üzerime çektiler. Emekli olmaya yaklaşan babası Almanya'dan sıkıldığını aile içinde söyledi, ailecek değerlendirme yaptılar. Filmlerde gördüğü Los Santos'u hayal eden Schreiber bu değerlendirmeye çok sevindi. Los Santos'a taşınma fikrini ileri süren Schreiber, ailesine taşınacak yer bulmakta iyi bir fikir verdi. Santos hakkında araştırma yapan Schreiber, pek iç açıcı şeylerle karşılaşmadı. Suç oranının Frankfurt'a göre daha yüksek olduğunu gören Schreiber ailesini ikna etmekte zorlandı fakat başardı. Los Santos'un sessiz ve sakin mahallelerinin birinde ev tutan Schreiber ailesi Los Santos'ta yaşamlarını sürdürdü. Schreiber'in ailesinin tek istediği yüz kızartıcı bir mesleğe atılmamasıydı. Schreiber ailesinin yüzünü kara çıkartmadı. Küçüklüğünden beri hayali olan meslek olan polis memurluğunun peşinden koşan Schreiber, hayaline adım attı. Hayatı boyunca aldığı en doğru kararı bu adımla birlikte tamamlamış oldu. Hayali olan meslekte yükseldi, şu anda Metropolitan Divisionda SWAT Operatörlüğü ve ETF, Platoon C konumlarında görevini sürdürüyor.

10 seviye

Henry Westfield

62 kg, 167 cm, 24 yaşında

Sivil

Ana Karakter
Başarılı.  :P

21 seviye

Anthon Giuseppe

50 kg, 153 cm, 28 yaşında

Sivil

Ana Karakter
SÜPER!