Konu: Vannesia Yvonne | Jail İtirazı (Okunma Sayısı: 5,957)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8 seviye

Vannesia Yvonne

90 kg, 190 cm, 34 yaşında

Sivil

Ana Karakter

Vannesia Yvonne | Jail İtirazı

Tem 25, 2025, 03:06
◆ Karakter adınız: Vannesia Yvonne
◆ Kullanıcı adınız: lorax
◆ Cezalandırma uygulayan yetkili adı: cihatcakar
◆ İtiraz sebebi:2.5 seneye yakındır bir trp oyuncusuyum şuana kadar hatalı bir şekilde bir rol yapmadım ve yapmamayada devam ediyorum ve bugün politikaları, kuralları vesayri dikkatli bir şekilde inceledim ve yediğim jail sebebini aradım (hatalı ihbar) bu olaydan yediğim ilk jail hatalı ihbar ise atılmasının en saçma sebebi ise orda bir roldeyim kötü bir durumdayım elim telefona yetişiyor roldeki adamdan kaçıyorum ve telefondan direk LSPD'i arıyorum ve şikayette bulunuyorum, iki taraflada rol içerisinde olduğum için doğal olarak rolde ani bir anda agresifleşip adama argo/küfür şeklinde karşılık veriyorum. İki ile üç adet mesaj yazdığım için buda bir operator olduğu için online biriyle görüştürmüyor adamla rol içerisinde olduğum için onla iletişim kurduğum için rolde dediklerim operatore gidince LSPD tarafı yanlış anlamış ve icde halledilecek hatalı ihbar olayını ooc'e taşıyarak jail attılar, eğer doğru bir kararsa uyacağım.
◆ Raporunuzu destekleyecek cezalandırma kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin): https://hizliresim.com/564dwvu
◆ Eklemek istedikleriniz:

8 seviye

Vannesia Yvonne

90 kg, 190 cm, 34 yaşında

Sivil

Ana Karakter

Tem 25, 2025, 04:31 #1
Alıntı yapılan: lorax - Tem 25, 2025, 03:06◆ Karakter adınız: Vannesia Yvonne
◆ Kullanıcı adınız: lorax
◆ Cezalandırma uygulayan yetkili adı: cihatcakar
◆ İtiraz sebebi:2.5 seneye yakındır bir trp oyuncusuyum şuana kadar hatalı bir şekilde bir rol yapmadım ve yapmamayada devam ediyorum ve bugün politikaları, kuralları vesayri dikkatli bir şekilde inceledim ve yediğim jail sebebini aradım (hatalı ihbar) bu olaydan yediğim ilk jail hatalı ihbar ise atılmasının en saçma sebebi ise orda bir roldeyim kötü bir durumdayım elim telefona yetişiyor roldeki adamdan kaçıyorum ve telefondan direk LSPD'i arıyorum ve şikayette bulunuyorum, iki taraflada rol içerisinde olduğum için doğal olarak rolde ani bir anda agresifleşip adama argo/küfür şeklinde karşılık veriyorum. İki ile üç adet mesaj yazdığım için buda bir operator olduğu için online biriyle görüştürmüyor adamla rol içerisinde olduğum için onla iletişim kurduğum için rolde dediklerim operatore gidince LSPD tarafı yanlış anlamış ve icde halledilecek hatalı ihbar olayını ooc'e taşıyarak jail attılar, eğer doğru bir kararsa uyacağım.
◆ Raporunuzu destekleyecek cezalandırma kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin): https://hizliresim.com/564dwvu
◆ Eklemek istedikleriniz:

17 seviye

Catherine Aureline

60 kg, 170 cm, 24 yaşında

Matvienko_Tamirhane

Ana Karakter

Tem 25, 2025, 04:42 #2
Bu durumda bizim yapabileceğimiz birşey bulunmuyor, hatalı şekilde ihbar attınız.
Kanıt:https://hizliresim.com/7lgg431

11 seviye

Steven Shaw

73 kg, 170 cm, 26 yaşında

↜↜↜ Shaw El Cartel ↜↜↜

Ana Karakter

Tem 25, 2025, 18:36 #3
Kanıt ve uygulanan işlem doğru. Jail sürenizde bir indirim olmayacak