Konu: Jail İtirazı Gurkann01. (Okunma Sayısı: 5,212)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

21 seviye

Young Gerardo

76 kg, 181 cm, 21 yaşında

Los Sucesores De Ramiréz

Ana Karakter
Karakter adınız:Young Gerardo
Kullanıcı adınız:Gurkann01
Cezalandırma uygulayan yetkili adı:Jahsen Şikayet Etti Doğukan Jail Attı.
İtiraz sebebi:Ben holding köşesinde afk iken arkadaşlar emote atıp arabaya bindirmişler. Arabaya da zaten entercar atmış Jahsen isimli yetkili bi baktım en üstteki şehirdeyim f2 attım kanıt istediler loglara bakılsın entercar attığına dair adam entercar atmış ben afkyken benle rol yapmış ne kadar mantıklı sizce? Hem aktif rolde afk dan yemişim hem refuse rp hem aktif rolde quitten yemişim adamın entercar atmasıyla ne kadar mantıklı bunlar loglara bakılsın loglara bakılmayacaksa jail açılsın boş bir sebepten dolayı bekleyemem.
Raporunuzu destekleyecek cezalandırma kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin): kanıt yok loglara bakılsın bakılmayacaksa jail açılsın.
Eklemek istedikleriniz:jailimin açılması

25 seviye

Rodriguez El Gerardo

55 kg, 197 cm, 48 yaşında

Gerardo Community

Ana Karakter
İlk önce jail süreniz bitmiş olması gerekiyor , sürekli roleplay diye bir kavram var açık alanalrda afk salmamanız gerekiyor , arkadaş'ın loglarına bakılır eğer entercar attıysa , gerekli uyarılar yapılır üyk bakıcak

21 seviye

Young Gerardo

76 kg, 181 cm, 21 yaşında

Los Sucesores De Ramiréz

Ana Karakter
açık alanda değildim ıc olarak özel mekanımız kendi holdingimiz yabancı birisinin bizden habersiz girişi yasak zaten kimse kafasına göre giremez oraya adam benim orada olduğumu nasıl biliyorsa en köşedeydim bulunmayacak bir şekilde /düş bile attım görmesi bulması imkansızdı arkadaşlar.