Konu: Lily_Faustina 29/11/2022 (Okunma Sayısı: 253)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

5 seviye

Natasha Masseria

57 kg, 162 cm, 27 yaşında

Masseria

Ana Karakter
1997 yılında Almanyanın ünlü illegal ailesinin Fasutina nın kızı olarak doğmuştur.Okumak için çok uğraşmıştır çok zeki bi kızmış ama malesef ailesi yüzünden bu mümkün olmadı.Evde özel eğitim alarak büyümüştür en sonunda lise son sınıfıda bitirince üniversite okumak istemiştir fakat bu mümkün olmamıştır.Ailesi ülkenin ünlü ailesi olduğu için çok fazla ölü oluyordur bu yüzden evden çok fazla dışarı çıkamadı ve özel eğitim aldı üniversiteye göndermemelerinin nedenide düşmanları ailesini her yerde gözlediği için dışarı üniversiteye göndermediler.En sonunda üniversite okumak için evden kaçmıştır.Evden kaçması çok fazla sürmedi dışarıya çıktı evden uzaklaştı ve bir araba yanına yaklaşarak kıza silah doğrulttular.Kıza arabaya binmesini söylediler.Kız kaçmak için bir yol arıyordu ve en sonunda arabanın arka cebinde bir bıçak vardı onu farketti hızlı bir şekilde onu almaya davrandı ve bıçağı aldı.Yanındaki adama bıçağı saplayarak kıza doğrulttuğu silahı adlı ve sağ koltukta oturan adamı vurdu.Şoföre;Beni hemen evime bırak.diyerek kız evine gitmiştir ailesi kızı çok merak etmişti eve girdiğinde eli yüzü kandı o sırada Bonny dayı kızı görür ve şunları der;Ailemize destek çıkacak birisi daha.der.ve o günden sonra kız eskisi gibi olmamıştı eli silah tutan tehlikeli bi kız olmuştu istediği özgürlüğü yaşıyordu dışarıya artık istediği zaman çıkıyordu.Belinde Bonny dayının hediye ettiği MP5 markalı silah duruyordu ve bu sayede rahat gezebiliyordu ailesini korumaya ve ailesi için ölmeye yemin içmişti.O kız Lily Faustinaydı.