Konu: Yönetim ve Yetkili Politikası. (Okunma Sayısı: 1,093)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1 seviye

Turkiye Roleplay

54 kg, 516 cm, 23 yaşında

Sivil

Ana Karakter

Yönetim ve Yetkili Politikası.

Şub 03, 2026, 21:20
Yetkili İnisiyatifi
・Açıklama:
 ・Tüm oyun kuralları için cezanın şekli, süresi admin tarafından farklı uygulanabilir.
 ・Verilen bir karar geri alınabilir, değiştirilebilir veya yükseltilebilir.
・İtirazında:
 ・Israrcı tutumda bulunan kullanıcıların ceza süresi yükseltilir.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Yönetime/Yetkiliye Karşı Tutum
・Açıklama:
 ・Belirli bir olay veya işlem sonrası yetkili veya yönetime yapılan karşı tutumdur.
・İtirazında:
 ・Süreli veya süresiz olarak sunucudan, yetkili inisiyatifine göre yasaklanabilir.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Yetkili İşlem Kanıt
・Açıklama:
 ・Yetkilinin oyuncuya karşı uyguladığı her işlemin kanıtını, sadece yetkili ve rehberlerin görebileceği şekilde işlem uygulanan oyuncuyla paylaşması zorunludur.

Yönetim İşlem Kanıtı
・Açıklama:
 ・Yönetimin uyguladığı işlemlerde kanıt sunma zorunluluğu yoktur.
 ・Kanıt paylaşımı tamamen yönetimin inisiyatifindedir ve oyuncularla paylaşılması zorunlu değildir.

Yetkiliye PM Flood/Spam
・Açıklama:
 ・Oyun içerisinde herhangi bir yetkiliden PM ile istek veya ricada bulunmayın.
 ・Yetkililerin PM'lere yanıt verme zorunluluğu kesinlikle yoktur.
 ・Oyun içerisinde yaşadığınız sorunları F2 rapor ile çözümlemeye çalışınız.
 ・Raporunuza yanıt gelmemesi halinde yetkililere PM atarak raporunuza bakılmasını talep etmeyiniz.
 ・Raporlar mümkün olan en kısa sürede cevaplanmaktadır.
 ・Karakter başvurusunun kontrolü, forum bakılması, unban talebi gibi sorular PM veya rapor üzerinden sorulmamalıdır.
 ・Oyun içi fikir ve isteklerinizi yetkililere PM ile iletmek yerine forumu veya bekleme odası şeklinde kullanınız.
 ・Bir yetkili sizden PM atmamanızı istiyorsa, bu tutumunuzu derhal sonlandırmalısınız.

・Örnekler:
 ・Bir rapor gönderdiniz ve bir an önce yanıtlanmasını bekliyorsunuz. Bunun için yetkililere PM atmayınız.
 ・Sunucuda bir iş yeri beğendiniz, fikir belirtmek istiyorsunuz. PM atmayınız, destek bildirimi kullanınız.
 ・DM veya RP kabullenmeme durumlarında yetkililere PM atmayınız. F2 Rapor kullanınız.
 ・Bir mekanın yerini öğrenmek istiyorsanız taksi kullanabilirsiniz.

・İhlalinde:
 ・Yetkili inisiyatifine göre oyuncu cezalandırılır.

Yetkiliye ADK (Ailevi Değerlere Hakaret)
・Açıklama:
 ・Sunucu yetkililerine PM üzerinden ADK (Ailevi Değerlere Hakaret) etmek, sunucudan kalıcı olarak uzaklaştırılma sebebidir.
 ・ADK'nın derecesine ve fazlalığına göre ceza süresi uzayabilir veya tamamen kalıcı olabilir.