Konu: Dominic Escobar (Okunma Sayısı: 388)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16 seviye

Dominic Escobar

80 kg, 180 cm, 22 yaşında

Sivil

Ana Karakter
Dominic Escobar 16.04.1998 Tarihinde hayata gelmiş İtalyan Roma ilçesinde doğmuş bir çocuk,Babası uyuşturucu Baronudur,uyuşturucu sattığı için Eşi bundan memnun değildir ve sürekli tartıştıkları için ayrılmaya karar verirler,Babası uyuşturucu ticaretinin daha yoğun olduğunuda bildiği için New York Şehrine bilet alır ve orada yaşamaya karar verir,Taşındıktan sonra orada uyuşturucu ticareti dönderir ve bir ticaret anlaşamamazlığı Babasının kafasına silah ile ateş ederler,Babası hayatını kaybeder çok uzun bir süre sonra Babası'nın ölüm haberini ailesine duyururlar Ve Eşi  bunu duyunca çılgına döner,kendini kötü hissedip çok çabucak Oğlu Dominic ile beraber ev'den dışarı çıkar ve bir taksiye binip hastaneye Doktora görünmeye gider.Muayene olur ve sonuçları bekler...Doktor Muayene'den sonra Dominic'in Annesini çağırır ve hastaneye yatırılacağını akıl sağlığının kaybettiğini 1 Ay boyunca hastanede yatacağını söyler,Bunu duyan Annesi Oğlu Dominic'e  şöyle söyler;Oğlum akıl sağlımı kaybettim ne yaptığımı bazen biliyorum bazende bilmiyorum Kendi yolunu çiz Oğlum bundan sonra tek yaşayacaksın kimsen yok güveniyorum sana evlat der.Dominic'in yaşı 15'ine gelmiş artık bir genç sayılırdı Annesi Dominice eve dönmesi için bir miktar para verir ve Dominic taksi ile eve döner,eve gittiğinde kendini çok yalnız hisseder ağlamaya başlar,yapacak hiçbirşeyinin olmadığını farkeder ve bir iş yerinde çalışmaya karar verir.Evin arka sokağında bir ekmek fabrikası vardır orada çalışmak için Fabrika'nın müdürü ile konuşur durumunu açıklar ve müdür Dominici işe alır,Artık Dominicin elinde bir işi vardır,Çalıştığı yerin maaşı'da güzeldir 10.000 yada 15.000 Dolar aylık Para veriyorlar,Dominic Ekmek fabrikasın'da 3 yıl boyunca fabrika'da çalışır ve artık çalıştığı işten sıkılır işi bırakır,Dominic bir karar verir Fabrika'dan kazandığı para ile uyuşturucu ticareti yapmaya karar verir,en tehlikeli sokaklara gider ve orada Uyuşturucu'nun ticaretini yapar çok iyi bir para kazandığını farkeder ve artık bu işi sürdürür, Büyük miktarda parası olur,Ehliyet almaya karar verir ve tek denemede Ehliyet alır.Kendine araç alır.Giyimine para yatırır,Yeni aldığı Chevrolet marka aracı ile Hastaneye annesinin yanına ziyarete gider,annesini görünce duygulanır ve ağlamaya başlar ama birşeyi farkeder annesi'nin iyi olduğunu mutlu olduğunu görür,Doktor Dominic'e seslenir;Anneniz iyi akıl sağlını geri kazandı artık hastane'den çıkaracağız ve beraber hayatınıza devam edeceksiniz der ve Dominic ''Yaşasın Be'' diye bağırır.Dominic,Annesine bir işe girip para biriktirdiğini sonrasında'da uyuşturucu ticaretine atıldığını söyler,bunu duyan annesi çok üzülür ama ellerinde bir araç yüklü miktar para vardır,Dominic'in Annesi şöyle der;Anladım evladım böyle olacağını bilmiyordum ama kendine dikkat et yaralanabilir yada ölebilirsin bu işler sıkıntılı der,Dominic Annesi'nin elinden tutup yataktan kaldırır ve eve giderler,Dominic bu uyuşturucu ticaretinden toplamda 5.000.000$ dolar para biriktirip kendine bir İş yeri açtı ve orada çalışıp eline çok para geçtiğini farketti,eski işi olan uyuşturucu ticaretini bırakıp Kendi iş yerin'de çalışmaya karar verir ve hayatını böyle sürdürür....

29 seviye

Jeff Escobar

150 kg, 200 cm, 97 yaşında

Sivil

Ana Karakter
Başarılı.

19 seviye

Mark Evo Escobar

88 kg, 198 cm, 28 yaşında

Sivil

Ana Karakter
Güzel başarılı bir hikaye.