Konu: lewa yetkili şikayeti (Okunma Sayısı: 416)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

13 seviye

Swind El Escobar

75 kg, 184 cm, 27 yaşında

Sivil

Ana Karakter
◆ Rapor ettiğiniz oyuncu:george morales
◆ Olay tarihi:22.01.2024
◆ Olay saati:21:40
◆ Karakter adınız:swind el escobar
◆ Kural ihlali:İlgisizlik/kural ihlaline ihlalle karşılık verme
◆Kuralı nasıl ihlal etti?:bir olay yaşadık morales ile çözüme gittik arkadaş bizi çekti sonra ihlale ihlalle karşılık vereceğini söyleyip bizi dinlemeden bağlantımızı kesti
◆ Raporunuzu destekleyecek kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin): https://youtu.be/G-6KFhfIhU8

8 seviye

Raymond Wahington

75 kg, 175 cm, 58 yaşında

Sivil

Ana Karakter
Kural ihaline kural ihaline kastım orada birisi kural ihali yapıyorsa ,karşılık verip kural ihali yapmamazsınız manasında getirdim fakat.Orada kendiniz farklı anlayıp sunucuya gelip DM atıp kural ihaline karşı kural ihali yaparım diyen arkadaşına sözüm geçti ve üstelik orası sıradan discord değil sunucunun discordu ve çözüm odasında konuşurken üslubunuza dikkat ederek konuşucaksınız iyi günler dilerim. @Demirzm olayı biliyor iyi akşamlar.

9 seviye

Ria El Salvador

70 kg, 158 cm, 25 yaşında

Descartes Holding

Ana Karakter
bildiğin kural ihlaline kural ihlaliyle karşılık veririm diyorsun

9 seviye

Ria El Salvador

70 kg, 158 cm, 25 yaşında

Descartes Holding

Ana Karakter
sen bize sesini yükseltiyorsun sessizmi kalalım orda üslübuna dikkat et diyorsun hayırdır babanın uşağımıyız

13 seviye

Swind El Escobar

75 kg, 184 cm, 27 yaşında

Sivil

Ana Karakter
Bu ne üslubsuzluk? böyle iş olmaz. Oyuncu ile ilgilenceksin. Dinlemeden atıyorrsun, madem üslubumuz bozuk. Kanıt ilet?

8 seviye

Raymond Wahington

75 kg, 175 cm, 58 yaşında

Sivil

Ana Karakter
Gereken video kayıt savunmamı Üst Yönetime ilettim iyi akşamlar.

13 seviye

Lawless

79 kg, 170 cm, 21 yaşında

BBC News

Ana Karakter
Yetkili ile konuşuldu, yanlış anlaşılmadan dolayı böyle birşey yaşanmış bir daha yaşanmayacaktır. Arşiv