Konu: Nexus itiraz (Okunma Sayısı: 773)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3 seviye

Alice Diamond

74 kg, 175 cm, 19 yaşında

Sivil

Ana Karakter
◆ Karakter adınız:Nexus Brown
◆ Kullanıcı adınız:Nexus456
◆ Cezalandırma uygulayan yetkili adı:Austin Rogers (denizbu)
◆ İtiraz sebebi:DM + GBİ Atmış fakat dm diye birşey yok ortada
◆ Raporunuzu destekleyecek cezalandırma kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin): (Kayıtım var dosya boyutu büyük olduğu için atamıyorum discordda yayın açablirim)
◆ Eklemek istedikleriniz: Re-jail yiyip ceza süremin düşürülmesi

40 seviye

Laxia Fernandez

85 kg, 192 cm, 38 yaşında

Sivil

Ana Karakter
Yetkilinin kanıtları bekleniyor. @denizbu

3 seviye

Alice Diamond

Sivil

Ana Karakter
Yetkili savunma ne kadar sürede savunma yapmaz ise jail sürem değiştirilir? zaten zaman geçiyor.

9 seviye

Lennard McKenzie

89 kg, 194 cm, 29 yaşında

Los Santos Police Department

Ana Karakter
Linkte bıraktım, düğün rolü var. Bitişinde başka bir rol dönüyor ve senin chatlogda 1 tane bile mesajın yokken abime ne diyonuz diyip sıkıyorsun. Deniz Feneri GBI alan. Rolün yok. Linki aşşağı bıraktım bakarsınız.

https://streamable.com/c5gtwm

40 seviye

Laxia Fernandez

Sivil

Ana Karakter
Sizin herhangi bir 5 dakikalık rol kanıtız var ise jailiniz'in süresi GBİ kapsamına indirilecektir.

3 seviye

Alice Diamond

Sivil

Ana Karakter
Kanıtım mevcut fakat dediğim gibi video paylaşamıyorum çözüm kanallarından birinde size yayın açabilirim atmaya çalıştığımda video boyutu büyük diyor.

3 seviye

Alice Diamond

Sivil

Ana Karakter
Düğün rolüne bu arkadaşlarda dahil düğün rolünde toplu bi şekilde duruyolar sonrasında düğün çifti gidiyor ve ben yanlarına gidiyorum yani aynı rol devam ediyor.

3 seviye

Alice Diamond

Sivil

Ana Karakter
Düğün rolüne bu arkadaşlarda dahil düğün rolünde toplu bi şekilde duruyolar sonrasında düğün çifti gidiyor ve ben yanlarına gidiyorum yani aynı rol devam ediyor. Aynı rolde farklı konumlarda durduğumuz için arkadaş rolümüz yok sanıyor.

3 seviye

Alice Diamond

Sivil

Ana Karakter
Bir çözüm odasında toplanma imkanızım varmı? @Laxia

3 seviye

Alice Diamond

Sivil

Ana Karakter
Ayrıca arşive atılan hak alma şikayetimdede yetkili arkadaş rica ediyor diyordunuz rica etmeyle oluyorsa yetkili niye var bu arkadaş niye yetkili olmuş jaille beraber disarm atması gerekirdi @Laxia

3 seviye

Alice Diamond

Sivil

Ana Karakter
Zaman işliyor kanka çözüm 9da bekliyorum tek başıma gelin göstereyim @Laxia

40 seviye

Laxia Fernandez

Sivil

Ana Karakter
Elinizde somut bir kanıt varsa video kaydını https://streamable.com / https://video.hizliresim.com/tr adresine yükleyip paylaşın.

50 seviye

Gercek BuraK

72 kg, 182 cm, 61 yaşında

Los Santos Fire Department

Ana Karakter
Kimin nerede yetkili olacağına veya ne yapması gerektiğine senin karar vermeyeceğin konusunda hemfikir olalım ilk önce. İkinci olarak yaptığın ihlal bence fazlasıyla belli. Rolü taramanız tamamen DM olarak nitelendirilebilir. Sorun görülmedi.

arşiv.