Konu: PD ROLÜNSE SİLAH SİLİNMESİ (Okunma Sayısı: 404)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16 seviye

Rogher Trainhard

51 kg, 150 cm, 19 yaşında

Sivil

Ana Karakter

PD ROLÜNSE SİLAH SİLİNMESİ

Oca 18, 2023, 20:54
◆ Karakter adınız:keslan2
◆ Olay tarihi:18:21:2023
◆ Olay saati:16:49
◆ Yaşanılan sorun:Pd rolünde silah silinmesi.
◆ Yaşanılan sorun nasıl gerçekleşti?:Benim arkadaşım ıc olarak müebbetlik.Ben de onun aracındaydım. Camım kapalı bir şekilde oturuyordum. Sonra polisler bizi takiplemeye başladı ve arkadaşım Kyzers Western araç ile kaçtı. O sırada arkada camım kapalı bir şekilde oturuyordum. Bir anda zırhım 40 düşmeye başladı. Yaralı oldum,ateş açılıyordu arkadan. Ben de araçtan inip karşılık verdim. Sonrasında ise arkadaşım Kyzers Westernin başına tüm polisler toplandı. Benim yanıma ne bir sivil,bir polis ya da admin geldi bende şüphelinin ben olmadığını sandım. Aracımı çekip ilerliyip gidicektim. Belki disarm atarlar diye önemli silahım ak-47 araca koydum binmeden. Sonra koyduğumun emotesi geldiği an 1 kişi araca doğru koştu ve ak-47 markalı silahımı aldı ve ardından sildi. Ben de b chatten ne oluyor yazdım. Mami Baston adlı memur 1 rütbesinde polis yanıma geldi beni kelepçeledi. Ve Jackie Tim adlı polis aracıma girip aracımda uzun zamandır duran 2 adet shotgun,1 adet mp5 markalı silahımı aldı. Sonra beni zorla araca bindirdiler. Sorunsuz bir şekilde sorgu odasına çıktım üstümde hiç bir il-legal madde yoktu. Ve benim suçsuz olduğumu anlayıp bir admin şehire attı. Polis ile bana pm yolundan seni saldım gidebilirsin,birdaha görmiyim diye bir mesaj yazdı bende tamam dedim.
◆ Silah serialiniz:-
◆ Raporunuzu destekleyecek kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin):
◆ Eklemek İstedikleriniz: Ben baygınken yanıma bir kişi bile gelmedi kimse gelmedi 200 saniye boyunca ben kalkıp gidicektim. Silahı koydum belki şüpheli olmadığımı sandım ve chatte emotesi geldi polis çok uzaktan emote atıp silahı gördüm diye koştu geldi sildi. Aracın içindekileri de sildi. Ve ıc olarak aradım diyor. Tamam shotgun gitti onu kabul ediyorum ıc olarak gitti. Ama ak-47 ben kalktığımda attım yani gidiyorum o ak-47 attığım an emoteyi görüp koştular yanıma o boşa gitti. Yani madurum ben bilerek baştan sıkmadım bir şey olmasın diye ama bana ateş açıldı. Gerekenin yapılmasını istiyorum mal varlığımın yarısı gitti.

9 seviye

Ikooo

69 kg, 165 cm, 20 yaşında

Sivil

Ana Karakter

PD ROLÜNSE SİLAH SİLİNMESİ

Oca 18, 2023, 22:17 #1
KOD-0 zanlısısınız aracınız arandı silahlar alındı rolde herhangi bir şekilde hata yok, ARŞİV.