Konu: 26.06.2024 Twisty (Okunma Sayısı: 981)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

4 seviye

Pjotr Prada

80 kg, 190 cm, 28 yaşında

Sivil

Ana Karakter
◆ Karakter adınız: pjotr prada
◆ Kullanıcı adınız: Pwoty
◆ Cezalandırma uygulayan yetkili adı: Twisty
◆ İtiraz sebebi: kanıtları görmek istiyom
◆ Raporunuzu destekleyecek cezalandırma kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin):
◆ Eklemek istedikleriniz: kanıtları görim bide atmazsa jailim acılsın

4 seviye

Pjotr Prada

Sivil

Ana Karakter
Kanıtlarda tt yok - refuserp yok - ayrıca 5,ss'te arkadaş bana adk atmıs /f chatten ap açık ortada arkadaşa işlem uygulanmamıs

4 seviye

Pjotr Prada

Sivil

Ana Karakter
şuanki jail sürem üstünden re-jail talep ediyorum

4 seviye

Pjotr Prada

Sivil

Ana Karakter
id 33

7 seviye

Edward Clemenza

69 kg, 175 cm, 23 yaşında

Sivil

Ana Karakter
75.000$ atmaman Refüze RP, son ilettigim SS üzerinde "türeme" diyorsun T-T.

4 seviye

Pjotr Prada

Sivil

Ana Karakter
Alıntı yapılan: Remedyy - Haz 26, 2024, 21:4875.000$ atmaman Refüze RP, son ilettigim SS üzerinde "türeme" diyorsun T-T.
kanıtlar 75k atmadıgıma dair bir kanıt yok

7 seviye

Edward Clemenza

Sivil

Ana Karakter

4 seviye

Pjotr Prada

Sivil

Ana Karakter
/gasp ta max 10k soyabilirsiniz diyor paramı ondan vermedim,ayrıca arkadaşlar mix yapıyor,onlara hiçbirşekilde işlem uygulanmıyor.tamamen torpil geçmişsin,üsttede adk atmış arkadaş bana oda ss te belli oluyor,ben jail yiyorsam bunlar neden yemiyor

4 seviye

Pjotr Prada

Sivil

Ana Karakter

7 seviye

Edward Clemenza

Sivil

Ana Karakter
Alıntı yapılan: Pwoty - Haz 26, 2024, 21:56/gasp ta max 10k soyabilirsiniz diyor paramı ondan vermedim,ayrıca arkadaşlar mix yapıyor,onlara hiçbirşekilde işlem uygulanmıyor.tamamen torpil geçmişsin,üsttede adk atmış arkadaş bana oda ss te belli oluyor,ben jail yiyorsam bunlar neden yemiyor

En fazla kaç para alinabildigini F2 üzerinden sorabilirdin, F CHAT üzerinden " bunu sikicez herhalde " demesi mixing girmiyor. Role olumlu veya olumsuz hiçbir etkisi yok.

4 seviye

Pjotr Prada

Sivil

Ana Karakter
Alıntı yapılan: Remedyy - Haz 26, 2024, 22:02
Alıntı yapılan: Pwoty - Haz 26, 2024, 21:56/gasp ta max 10k soyabilirsiniz diyor paramı ondan vermedim,ayrıca arkadaşlar mix yapıyor,onlara hiçbirşekilde işlem uygulanmıyor.tamamen torpil geçmişsin,üsttede adk atmış arkadaş bana oda ss te belli oluyor,ben jail yiyorsam bunlar neden yemiyor

En fazla kaç para alinabildigini F2 üzerinden sorabilirdin, F CHAT üzerinden " bunu sikicez herhalde " demesi mixing girmiyor. Role olumlu veya olumsuz hiçbir etkisi yok.

adam orada birşey ima etmiş bu mix ile girer,bende baygın olan adam 'düşürdüm' gibi kelimeler yazdıgım için mix le suçlanmıştım, bu arkadaşta mix ile suçlanmayı hak ediyor,buda diğer mix kanıtı;

7 seviye

Edward Clemenza

Sivil

Ana Karakter
Alıntı yapılan: Pwoty - Haz 26, 2024, 22:08
Alıntı yapılan: Remedyy - Haz 26, 2024, 22:02

adam orada birşey ima etmiş bu mix ile girer,bende baygın olan adam 'düşürdüm' gibi kelimeler yazdıgım için mix le suçlanmıştım, bu arkadaşta mix ile suçlanmayı hak ediyor,buda diğer mix kanıtı;

Rolde birisini vurduğunu belirtmen rolü etkiler, dediğim gibi ilk SS girmiyor. Bu SS'te mix var ben dikkat etmemişim.

Son karar @ÜYK

4 seviye

Pjotr Prada

Sivil

Ana Karakter
oyundan çıktım re-jail atılacagı zaman söyleyin girim