Konu: kale3434 ban affı talebi Vlad_Sergey_Shamal V.2 (okumadan arşivlemeyin lütfen) (Okunma Sayısı: 31)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13 seviye

Vlad Sergey Shamal

65 kg, 151 cm, 33 yaşında

Sivil

Ana Karakter

kale3434 ban affı talebi Vlad_Sergey_Shamal V.2 (okumadan arşivlemeyin lütfen)

Oca 31, 2026, 20:54
◆ Karakter adınız:Vlad_Sergey_Shamal
◆ Kullanıcı adınız:kale3434
◆ Cezalandırma uygulayan yetkili adı:Vixen
◆ İtiraz sebebi:arkadaşlarım bana bi meetin yolladı metinni okumadan copyleyip reklama ttım bana birlik reklam şablonu demişlerdi onalr adına çok pişmanım ban affı istiyorum
◆ Raporunuzu destekleyecek cezalandırma kanıtlarınız (Resim olarak paylaşımınıza ekleyin):
◆ Cezalandırmanın uygulandığı forum linki:
◆ Eklemek istedikleriniz:sunucuda gerçekten rol yapmak istiyorum , daha önceki yaptığım tüm hatalar adına çok özür dilerim , bu sunucudda onca arkadaş edindim , bayadır başka bir sunucuda adminlik yapıyordum , bu sunucuya geri dönm fikri alıp sırf türkiye rpnin güzel rolleri için üyk lıktan istifa edip geldim , eğer benimle birebir konuşmak isterseniz discord ismim :joxy0666 , lütfen banımı affedin , bir dahaki en ufak kusurumda sorgusuz sualsiz beni banlayabilirsiniz , lütfen burda güzel roller yapmak için sabırsızlanıyordum 2 arkadaşım yüzünden ban yedim , hikaye çok sallama gibi ama gerçek , lütfeen banımı affedin , saygılar...

27 seviye

Heidi Hera Monroe

57 kg, 164 cm, 24 yaşında

Los Santos Police Department

Ana Karakter

kale3434 ban affı talebi Vlad_Sergey_Shamal V.2 (okumadan arşivlemeyin lütfen)

Oca 31, 2026, 21:35 #1
açılmayacak

arşiv.